Προφίλ  |   Εγκαταστάσεις  |   Υπηρεσίες  |   Επικοινωνία

ΠΡΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ
ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΑΝΑΠ.ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ
ΟΡΘΟΣΤΑΤΕΣ
ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
ΒΑΔΙΣΤΙΚΑ
ΓΕΡΑΝΟΙ
ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΕΛΗ
ΚΗΔΕΜΩΝΕΣ
ΑΕΡΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΩΝ
ΚΡΕΒΑΤΙΑ
Προφίλ

       Η εταιρεία ORTOSKILL ιδρύθηκε και διευθύνεται μέχρι σήμερα απο τον Γεώργιο Φωκίωνος Παπουτσή,που απο πρωτοετής φοιτητής το 1975 εργαζόταν παράλληλα  σε μεγάλες εταιρείες του κλάδου.
     Η πολυετής ενασχόληση και η εμπειρά στην κατασκευή των ορθοπεδικών-προθετικών ορθοτικών και ειδών αποκατάστασης,η μακρά εξειδίκευση σε οίκους του εξωτερικού μαζί με το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας σε παιδοφυσιοθεραπευτές,φυσιάτρους,ορθοπεδικούς και νευρολόγους καθώς και το τεχνικό προσωπικόαποτελούν την εγγύηση των υψηλών παρεχόμενων υπηρεσιών και ειδών.
     Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις χώρου (εργοστασίου)μαζί με τον άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό καθιστούν την εταιρεία μοναδική στον ελληνικό χώρο,έχοντας την δυνατότητα να κατασκευάσει τα περισσότερα είδη πρωτογενός (από άμορφα υλικά σε ολοκληρωμένες σύγχρονες επιστημονικές κατασκευές).
    Η τεχνογνωσία -οι χώροι και ο μηχανολογικός εξοπλισμός δεν υστερούν σε τίποτα σε σχέση με μεγάλες μονάδες του εξωτερικού αντίθετα στις πλείστες των περιπτώσεων υπερταιρούν ως προς την εξ΄ολοκλήρου δυνατότητα αντιμετώπισης των ειδικών αναγκών για την κατασκευή εξειδικευμένων βοηθημάτων σε ΑΜΕΑ. 

SSL Certificates